Skip to main content

Proeven is geloven! 

Nieuw in ons assortiment: Poscoq Vodka.

Een heerlijke zachte premium vodka die zowel in cocktails te gebruiken is of om puur te van te genieten!

Dit schrijven ze er zelf over:

Het verhaal van onze vodka begint bij mijn grootvader uit Kroatië, bekend als “Dede Sunce” wat “Opa Zon” betekent. Hij was beroemd om zijn heerlijk traditioneel gedistilleerde Rakija, een soort brandewijn gemaakt van pruimen. Elk jaar plukte hij pruimen uit zijn eigen tuin om een vat van zijn drank te maken, die hij vervolgens gul deelde met familie en vrienden.

 

Opa Zon heeft ons een overvloed aan zijn geliefde drank nagelaten en ik voelde de drang om meer te doen met zijn erfgoed. Daarom ben ik, met de drank van mijn grootvader in de hand, de distilleerderij in Schiedam binnengestapt met als missie de familietraditie voort te zetten in een modern jasje.

 

Het resultaat: POSCOQ Vodka, gedistilleerd uit de beste tarwe met een vleugje rijpe pruimen. Heerlijk zacht van smaak, maar vol karakter, net zoals de gehoornde slang die in dezelfde tuin voorkwam waar mijn grootvader zijn pruimen plukte voor zijn drank. Deze slang heeft ons geïnspireerd en is de naam en het symbool geworden van onze vodka.

 

Proost! Of zoals wij zeggen in het Kroatisch: “Živjeli!”.

Leave a Reply