Skip to main content

Speciaalbier

Untappd is een populaire sociale media-app voor bierliefhebbers over de hele wereld. Met Untappd kunnen gebruikers inchecken en beoordelingen geven aan verschillende bieren die ze proeven. Het stelt mensen ook in staat om nieuwe bieren te ontdekken op basis van aanbevelingen van vrienden en andere gebruikers. Met een grote community van bierliefhebbers is Untappd een geweldige plek om je passie voor bier te delen, nieuwe brouwerijen te ontdekken en je smaakprofiel uit te breiden. Of je nu een doorgewinterde bierkenner bent of gewoon geïnteresseerd in het verkennen van de bierwereld, Untappd is de ideale app om je bieravontuur te beginnen.

 

https://untappd.com/v/de-wijnkelder/3574544

Assortiment

Brouwerij De Ambacht

Met veel trots presenteren wij Brouwerij de Ambacht. Door de samenwerking met de andere Wijnproevers in Nederland hebben we samen een brouwerij opgericht. Een eerbetoon aan de eeuwenoude ambacht van het bierbrouwen.

Alle informatie vindt u op

www.brouwerijdeambacht.nl

Lichte Blonde

Dit licht blonde bier presenteert zich met een stevige witte schuimkraag. De smaak is fris en vol, licht hoppig en moutig. Dit pilsener nodigt uit tot nog een consumptie

Dubbel Bruin

De kleur is gloedvol als donkere mahonie. Het schuim is vol en blijvend. De fruitgeuren, ontstaan door gisting, vormen een rijke harmonie met het dominante aanwezige zoethout en de gebrande suiker. Dit bier onderscheidt zich door een uitzonderlijk smaakpalet met koffietonen en een krachtig aroma.

Zwaar Blond

De kleur is diepgoud, het schuim fijn en luchtig. Het boeket is zeer geparfumeerd; de aromatische hopsoorten zijn herkenbaar aanwezig en de specerijen zorgen voor een fruitige toets van citrusvruchten.

Gouden Tripel

Het schuim is wit, fijn en zeer dicht. Ondanks de lichte amberkleur verbaast het bier de kenner met een nadrukkelijke toets mout. De neus is rijk met een unieke combinatie van hoparoma’s, kruiden en typische, zeer fruitige gistingsgeuren. De tripel is bij uitstek het bier voor de genieters.