Skip to main content
Uiltje F&F - Craftbeer Cookout!

Uiltje F&F - Craftbeer Cookout!

West Coast IPA 7%  

BBQ Vibes en Kookplezier in een Blik

Een zomerse avond gevuld met de sissende geluiden van een grill, de geur van smeulende houtskool en de lachende stemmen van vrienden en familie. In deze ambiance van gezelligheid en culinaire creativiteit komt "Craftbeer Cookout!" van de Craftbrouwer Uiltje tot leven. Dit bier is als een ode aan diegenen die zich graag onderdompelen in de wereld van koken, geïnspireerd door culinaire iconen zoals "Koken met Van Boven," "Hell's Kitchen," "Gorts Wijnkwartier," en "Heel Holland Bakt."

Laten we de schaamte overboord gooien, want zijn wij de enigen die stiekem helemaal verslaafd zijn aan kookprogramma's? Waarom verbergen we onze liefde voor het meesterwerk van smaken en de vreugde van de keuken? Of je nu aan het koken bent met familie, vrienden, of zelfs collega's (ja, wij zien je), geniet ervan zonder schuldgevoel!

En hier is waar "Craftbeer Cookout!" in het spel komt, als de metgezel van jouw culinaire avonturen. Deze tropische West Coast IPA is als een smaakvol eerbetoon aan BBQ-koningen en allegenen die van koken en samenzijn houden. Het is net zo gewaagd en creatief als jouw grillcreaties en net zo verfrissend als het eerste slokje van een zomerse cocktail.

 Een Verfijnde Tropische Expeditie

Laat je verrassen door "Craftbeer Cookout!" Een heldere, droge IPA die je smaakpapillen uitdaagt met zijn gewaagde karakter. Bij elke slok proef je de verfrissende tonen van tropisch fruit, alsof je jezelf verwent met een stukje paradijs in je achtertuin. De balans tussen bitterheid en fruitige zoetheid is perfect georchestreerd, net zoals de beste gerechten die uit jouw keuken tevoorschijn komen.

Of je nu bezig bent met een sappige steak, een gegrilde groentespies of zelfs een uitdagend dessert, deze IPA staat altijd klaar om je smaakpapillen te omarmen. De knapperige afdronk is als een culinaire handtekening die je smaakavontuur op de best mogelijke manier afsluit.

Dus, BBQ-koningen en keukenkunstenaars, verenig je rond de grill en het fornuis, en vergeet die schaamte. Schenk jezelf een blik "Craftbeer Cookout!" in, hef het op naar gewaagde smaken en gedeelde momenten, en laat deze IPA je met elke slok herinneren dat je kookpassie het absoluut waard is. Proost op avonden vol gezelligheid en smaakvolle ontdekkingen! ­čŹ╗

Specificaties
 • Land
  Nederland
  Nederland
 • Alcohol
  7
 • Volume
  0.44
 • Allergenen ei
  Nee
 • Allergenen melk
  Nee
 • Allergenen sulfieten
  Nee
 • Biologisch
  Nee
 • Type sluiting
  LIPJE
 • Verpakking hoeveelheid
  12