Skip to main content
Moersleutel Almond Ganache Bulldozer (Prizm Collab)

Moersleutel Almond Ganache Bulldozer (Prizm Collab)

Pastry Stout 11%

Als een echte bulldozer breekt Almond Ganache Bulldozer door conventionele grenzen heen. Deze stout, een samenwerking tussen Moersleutel en Prizm, is gebrouwen met een drievoudig maischproces en rijke karamelmouten. Wat dit bier echt onderscheidt, zijn de cacaonibs uit Peru en India. De Peruaanse cacao zorgt voor rijke, pure tonen van warme chocolademelk met een romige en ronde textuur. Daartegenover staat de Indiase cacao, die een spannende mix van kruiden, fruitige frambozen, houtachtige noten en zelfs een vleugje specerijen toevoegt. Voor het eerst hebben we cacao gebruikt van Daarnhouwer, dezelfde bron waar onze "choco partner in crime," Krak Chocolade, hun rauwe cacaobonen vandaan haalt. In het Daarnhouwer-lab hebben we verschillende soorten gedroogde cacao geprobeerd en geselecteerd.

Almond Ganache Bulldozer zit boordevol smaak. Met 100 kilo extra donker geroosterde amandelen, is deze stout een waar smaakavontuur. De rijke tonen van Peruaanse cacao brengen je direct naar een wereld van warme chocolademelk, terwijl de Indiase cacao zorgt voor een complexe mix van kruiden, fruitige frambozen, en houtachtige noten met een vleugje specerijen. Deze stout zet alles op het spel voor de ultieme smaakbeleving, met elke slok die een nieuwe laag van intensiteit en diepte onthult. De combinatie van cacao en geroosterde amandelen maakt dit bier tot een decadent en onvergetelijk genot. Proost op de ultieme stoutervaring!

Specificaties
  • Land
    Nederland
    Nederland
  • Alcohol
    11
  • Volume
    0.44
  • Allergenen ei
    Nee
  • Allergenen melk
    Nee
  • Allergenen sulfieten
    Nee
  • Biologisch
    Nee
  • Type sluiting
    LIPJE
  • Verpakking hoeveelheid
    12