Marzadro Infusione Amaro

Marzadro Infusione Amaro

Amaro Marzadro is geïnspireerd op oude recepten van kruidenlikeuren van de Trentino traditie. Vanaf de jaren 1950 verzamelden Attilio en Sabina Marzadro planten en kruiden om hun sterke drank te aromatiseren op Monte Baldo, op 2218 meter boven zeeniveau. Op dezelfde manier worden vandaag de dag alpenrabarber, gele gentiaan, witte bryony, kamille, venkel, Sint Benedisctusdistel, geitenwijnruit en verschillende soorten duizendblad met de hand geplukt en ondergaan ze koude maceratie gedurende een periode van 20 tot 30 dagen. De rode kleur wordt veroorzaakt door de rabarber, die de likeur een bittere en koele smaak geeft.





Specificaties
  • Land
    Italië
    Italië
  • Gebied
    Trentino-Alto Adige
  • Alcohol
    30
  • Volume
    0.7
  • Allergenen ei
    Nee
  • Allergenen melk
    Nee
  • Allergenen sulfieten
    Nee
  • Biologisch
    Nee
  • Type sluiting
    Stelvin
  • Verpakking hoeveelheid
    6