Skip to main content
Horizont Royal Indulgence

Horizont Royal Indulgence

Imp Stout 10.8%  

We hebben  een traktatie voor jullie! We zijn opgewonden om onze nieuwste creatie te presenteren - de Royal Indulgence van Horizont Brewery. Dit bier is het resultaat van een spannend avontuur waarbij we ons nieuwe recept hebben gecombineerd met geavanceerde brouwtechnologie, Nightshift basics, en exotische ingrediënten zoals Braziliaanse en Colombiaanse koffie, en natuurlijk, heel veel kokosnoot.

Dit was geen gemakkelijke taak, maar we wisten dat het de moeite waard zou zijn om dit prachtige brouwsel te creëren. Of het nu het einde van de dag is, of zelfs als je je dag wilt beginnen (we oordelen niet), onze Royal Indulgence is de perfecte verwennerij voor alle liefhebbers van stout bier.

Deze stout heeft een perfecte uitstraling, met zijn diepe kleur die de kenmerkende geroosterde mout onthult. Maar dat is niet alles - de smaak is waar dit bier echt schittert. De koffie is prominent aanwezig, versterkt door een extra dosis Braziliaanse en Colombiaanse koffie, waardoor je het gevoel krijgt alsof je de beste koffiebar in je glas hebt. En laten we het niet vergeten - de exotische kokosnoot aan het einde van de slok voegt een heerlijke tropische twist toe aan dit wonderlijke brouwsel waar we ontzettend trots op zijn.

Dus, maak je klaar om te genieten van een koninklijke ervaring met onze Royal Indulgence. Het is een eerbetoon aan stout bier op zijn best en een ware verwennerij voor je smaakpapillen!

Binnen in deze Royal Indulgence vind je een waar meesterwerk van smaken. Het begint met de klassieke tonen van geroosterde moutjes, die het bier zijn diepe en rijke karakter geven. Maar dan komt de echte magie - de typische aroma's van koffie, versterkt door de extra koffie die we zorgvuldig hebben toegevoegd. Elke slok geeft je het gevoel dat je in de beste koffiehuis ter wereld bent, omringd door de heerlijke geur van versgezette bonen.

En alsof dat nog niet genoeg is, wacht er een verrassing aan het einde van de slok - de meest kostbare smaak van kokosnoot. Het voegt een exotische en verleidelijke toets toe aan dit al heerlijke brouwsel, en de nasmaak laat je achter met een blijvend gevoel van voldoening.

Dit is onze Koninklijke Verbloeding, een duvine bier dat je smaakpapillen zal betoveren en je naar nieuwe smaakhemelen zal brengen. Het is stout bier op zijn best, met een vleugje luxe en exotiek. Dus, neem een slok en laat jezelf onderdompelen in de heerlijke wereld van de Royal Indulgence. Proost op het goede leven en op het plezier van het ontdekken van nieuwe smaken!

Specificaties
 • Land
  Hongarije
  Hongarije
 • Alcohol
  10.8
 • Volume
  0.33
 • Allergenen ei
  Nee
 • Allergenen melk
  Nee
 • Allergenen sulfieten
  Nee
 • Biologisch
  Nee
 • Type sluiting
  LIPJE
 • Verpakking hoeveelheid
  12