Skip to main content
Hertog Jan Geschenkverpakking

Hertog Jan Geschenkverpakking

Hertog Jan - Geschenkverpakking

1. Hertog Jan Pilsener
Het pilsener van Hertog Jan is een kroonjuweel met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals rijke mout en mooie hop, waardoor het een prachtige gouden kleur en volle schuimkraag heeft. Met een alcoholgehalte van 5.1% en een rijke smaak met een aangenaam bittere afdronk, is het perfect om te genieten bij 3 graden Celsius, geserveerd in ons eigen Hertog Jan Pilsener glas. 

2. Hertog Jan Weizener
Onze Weizener is geen gewoon tarwebier. Het combineert het beste van Belgisch witbier met de frisse gist en kruiden, en Duits Weizen met hop en tarwe. Maar de echte magie gebeurt pas in onze ketels, waar we het op onze eigen manier brouwen. 

3. Hertog Jan Karakter
Een Nederlandse Ale! Herinner je het Dilemma van Arcen nog? Na vele experimenten selecteerden we twee prachtige bieren, waarbij bierliefhebbers hun favoriet kozen. Uiteindelijk won het mooie donkere bier, nu bekend als Hertog Jan Karakter. Een fraai amberkleurig bier met een fruitige en moutige smaak, afkomstig van ons Hertog Jan prestigemout en een selectie van vier verschillende mouten. In essentie is het een Belgische Ale met onze eigen Nederlandse twist: fruitig met volwassen bittertonen. 

4. Hertog Jan Grand Prestige
Onze Grand Prestige, gebrouwen met vier verschillende mouten, staat bekend als gerstewijn. Het combineert rijpe, volle smaken van bitter en zoet, en wordt wereldwijd gewaardeerd met talloze gouden bekroningen. Na verloop van tijd ontwikkelt het zich tot een prachtige, portachtige smaak.  

5. Hertog Jan Arcener Tripel
Hertog Jan Tripel, met 8.5%, is een krachtig blond bier dat soepel en toegankelijk van karakter is. Met zijn moutige zoetheid, zachte bitterheid en fruitige smaken is het een bier om rustig van te genieten. De nagisting op de fles geeft het een frissere en rijkere smaak. 

 1. Hertog Jan Pilsener
Elke slok biedt een harmonieus samenspel van smaken, van de volheid van het bier tot een aangename bitterheid die langzaam oplost op uw tong. Dit is een symfonie van genot die de ware liefhebber keer op keer zal verrassen en bekoren.     

2. Hertog Jan Weizener
Elke slok van onze Weizener brengt een levendige symfonie van smaken naar voren. Frisheid vermengt zich met karakter, terwijl subtiele bitterheid de lichtzoete tonen in balans brengt. Een ware traktatie voor de liefhebber van unieke smaken en vakmanschap. 

3. Hertog Jan Karakter
Elke slok van Hertog Jan Karakter nodigt uit tot een reis door de ambachtelijke brouwtradities. Met zijn amberkleurige tint en fruitige aroma's biedt het een warm welkom, terwijl de volwassen bittertonen de smaakpapillen prikkelen voor een uitdagende ervaring. Dit is een bier dat de perfecte balans vindt tussen fruitige levendigheid en een diep karakter, een ware traktatie voor elke bierliefhebber. 

4. Hertog Jan Grand Prestige
De Grand Prestige biedt een vol en rijp karakter, waarin zoete en bittere tonen samensmelten tot een harmonieus geheel. Naarmate hij rijpt, wordt hij steeds complexer en herinnert hij aan een oude portwijn, wat zorgt voor een unieke smaakervaring. 

5.  Hertog Jan Arcener Tripel  
Hertog Jan Tripel is een krachtig blond bier met 8.5% alcohol. Het combineert moutige zoetheid met een zachte bitterheid en een palet aan fruitsmaken. De nagisting op de fles geeft het een frisse en rijke smaak. Het is een bier om rustig van te genieten, perfect voor momenten van ontspanning. 

  

Specificaties
 • Land
  Nederland
  Nederland
 • Alcohol
  7.3
 • Volume
  1.5
 • Allergenen ei
  Nee
 • Allergenen melk
  Nee
 • Allergenen sulfieten
  Nee
 • Biologisch
  Nee
 • Type sluiting
  LIPJE
 • Verpakking hoeveelheid
  4