Skip to main content
De Toekomst Barley Wine Calvados BA

De Toekomst Barley Wine Calvados BA

 Barley Wine Calvados BA 12%  

Wandelend door de rijke tradities en innovaties van de brouwwereld, introduceert De Toekomst met trots hun Barrel Aged Barley Wine Calvados. Een meesterwerk dat rustig heeft liggen dromen in de donkere hoeken van een Calvados vat, gedurende negen maanden van anticipatie. Dit bier is een verhaal op zich, geweven met draden van geduld en vakmanschap, klaar om een verrukkelijke saga van smaken te onthullen zodra je de fles opent. Het is een ode aan de tijd zelf, waar elke seconde van rijping bijdraagt aan de complexiteit en diepte die je gaat ervaren. 

Van het moment dat de Barley Wine Calvados BA je lippen raakt, word je meegevoerd op een avontuur vol rijke, gelaagde smaken. De initiële noten van appel en hout dansen elegant samen, terwijl subtiele hints van vanille door de achtergrond weven, een zoete serenade spelend die dieper gaat dan het oppervlak. De toevoeging van amandel en walnoot verrijkt de ervaring, waardoor er een diepgang ontstaat die zowel verrassend als intens bevredigend is.

Met een krachtige 12,2% alcoholgehalte, is elke slok een ontdekkingsreis. Je proeft de zonovergoten zoetheid van gedroogd fruit, rozijnen en abrikoos, vermengd met de gouden gloed van honing en een rijkdom aan noten die het palet streelt. Dit bier is een symfonie van smaken die perfect in harmonie zijn, een feest voor de zintuigen dat blijft resoneren.

Voor de ultieme ervaring, combineer dit brouwsel met een salade verrijkt met een fruitige dressing of chutney, of gerechten die een honingachtige zoetheid of een hint van karamelisatie bevatten. Deze combinaties zullen de rijke smaken van de Barley Wine Calvados BA versterken en een culinaire reis creëren die even memorabel is als het bier zelf.

En onthoud, net als bij al onze barrel aged bieren, is de voorraad beperkt. Deze unieke ervaring wacht op degenen die snel genoeg zijn om het te grijpen voordat het verdwijnt.

Proost & geniet van deze weelderige, complexe creatie die belooft om niet alleen je dorst te lessen, maar ook je ziel te verrijken.

Specificaties
 • Land
  Nederland
  Nederland
 • Alcohol
  12.2
 • Volume
  0.33
 • Allergenen ei
  Nee
 • Allergenen melk
  Nee
 • Allergenen sulfieten
  Nee
 • Biologisch
  Nee
 • Type sluiting
  Kroonkurk
 • Verpakking hoeveelheid
  24